top of page

Вижте също:

Измиване на тялото

Измиването на тялото на близък човек е неудобна ситуация за двете страни, затова трябва да се грижим за интимността и приятелската атмосфера.

https://damy-rade.info/

Смяна на памперса

Смяната на памперса при възрастни хора. Знаете ли колко важно е правилното избиране на размера и вида на памперса? За да избегнете протичанията и да осигурите комфорт на болните. Как да сложите памперс? Как да го направите безопасно за себе си и за болните? Как да улесните работата си? На тези въпроси ще отговори нашият експерт.

https://damy-rade.info/

Миене на коса

Измиването на косата - на вид проста дейност, става огромно предизвикателство, ако трябва да измиете косата на човек, който е хронично болен и постоянно лежи в леглото. С какви аксесоари можете да улесните тази задача? Как може да се измие косата на лежащ човек с помощта на пневматичен басейн?

https://damy-rade.info/

Измиване на интимните зони

Винаги ли трябва да се използва купа с вода при смяна на памперса? Можете ли да използвате продукти без вода? Много замърсена кожа може да се почисти и измие без да се използва вода. Можете да използвате средства, които ще овлажнят кожата и ще я предпазят от раздразнения, например пяна. Честото използване на вода и сапун може да раздразни кожата, затова при смяната на памперса е по-добре да се избере това решение.

https://damy-rade.info/

Подмиване

Измиването на интимните зони с вода е част от ежедневната хигиена на тялото. Как да се измият интимните зони на хронично болен човек, който лежи в леглото? Колко важно е да се предпазят

https://damy-rade.info/

Стома торбички - съставени от една част

SСтомията е хирургично създадена връзка между част от червата и повърхността на тялото. Най-често се извършва при наличие на колоректален рак, възпалителни заболявания, полипоза на колона или болест на Крон.

https://stomalife.pl/czym-jest-stomia/

За сваляне и изхвърляне на стомични торбички

https://stomalife.pl/czym-jest-stomia/

bottom of page