top of page

Нашите препоръки

от скоро си сътруднича с Mediina Care, но моето усещане е много положително по отношение на цялата логистика на пътуването. Всички необходими документи за пътуването бяха подготвени коректно и навреме. Както и за договора - всичко е ясно и прозрачно. Дамите от компанията и координаторът се интересуват от работника и предлагат помощ, ако е необходимо. Мисля, че това ще бъдат години на много добри взаимоотношения. От своя страна препоръчвам Mediina Care, защото си заслужава да бъде препоръчана. Елизабета Р.

В Mediina Care работя като Асистентка само от няколко месеца - но в сравнение с предишната си фирма виждам големи разлики почти във всеки аспект на работата - разбира се, в полза на Mediina Care. Персоналът на компанията се грижи с голяма внимателност за условията на работата на асистентката, дамите са мили, компетентни и помагат, а в случай на нужда интервенират. Последният договор ме убеди колко важно е да имате таква подкрепа. Няма проблеми с финансовото разплащане, правилата са ясни, честни, а точността и ангажираността предлагат чувството на сигурност и пълно доверие. Бих препоръчала тази фирма на всички, които искат да работят в тази професия. Много се радвам, че попаднах в тази фирма, защото тук работата наистина е удоволствие. Асистент Янина

Бих искала да споделя своите впечатления от работата си в Mediina Care. Работя тук като Асистентка около половин година (преди това работех в друга фирма) и виждам само положителни качества. Препоръчвам тази фирма на всички, които искат да работят в тази професия, целият персонал е много мил, приятелски настроен, с грижа за своите работници, във всяка ситуация. П.О.

Желаете ли да заминете?

Попълнете следния формуляр,

ще се свържем с вас в най-кратък срок

bottom of page